dijous, 14 de gener de 2010

VI DIA DE LA PAU 2010


El proper diumenge 31 de gener no et quedes a casa i vine a celebrar la Pau a les Escoles Cervantes.


Si vols passar-t’ho bé, no dubtes més i vine al CEIP Cervantes el diumenge 31 de gener d'11 a 14h i participa a la sisena edició de la ja famosa gran Festa de la Pau.

Un any més l’equip docent i l’Associació de Pares i Mares d’alumnes no han escatimat energies i recursos per a que els xiquets, adolescents i els que no volen créixer es divertisquen i passen una matinada “pacífica” en família.

Cantarem, tocarem la guitarra elèctrica i altres instruments sorollosos, ballarem més que en Fama, farem titelles de dit amb fang (Puha!), xapes amb símbols de Pau, llapisseres decorades al teu capritx i que et podràs endur a casa més content que unes castanyoles.

Vorem i sentirem a l’entranyable Dani Miquel comunicar la seua alegria al públic encantat.

Les associacions culturals suecanes Els Almogàvers, La Muixeranga i La Xala ens mostraran la tasca que realitzen en la recuperació de les nostres arrels com a poble.

Degustarem dolços del concurs patrocinat per la regidoria de Turisme, i admirarem la gran exposició de murals escolars “Pintem un món millor”, patrocinada per la regidoria d’Educació, on participen els xiquets i xiquetes de totes les Escoles de Sueca, El Perelló, El Mareny i el Centre de Tècniques Educatives Especials.

No oblides d’arrimar-te a les paradetes on els pares i mares del cole han preparat, amb molta il·lusió, peculiaritats d’altres cultures.

I com no, Maduixa Creacions, professionals de la diversió, ens han preparat unes animacions d’allò més entretingudes! De cine !

NO T’HO PERGUES ! PERQUÈ SI NO VENS NO HO PODRÀS CONTAR.


CONCURS DE DOLÇOS. LA PAU ES DOLÇA COMPARTEIX-LA
Bases del concurs


CONCURS ESCOLAR DE MURALS DIA DE LA PAU

Bases del concurs