dijous, 16 d’abril del 2009

28 D' ABRIL PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC

La vaga està convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de la qual formen part la Federació de AMPAs de la Provincia de Valencia i la Confederació valenciana de AMPAs Gonzalo Anaya, així com també els sindicats majoritaris entre els treballadors de l'ensenyament FETE-UGT, CCOO i STEPV.

Estimades mares i pares de l’escola pública:

Ens dirigim a vosaltres a través de la vostra associació per a informar-vos i demanar-vos que el dia 28 d’abril no porteu els vostres fills/es a l’escola.

Des que es va començar a implantar-se la LOE (llei orgànica d’educació) al nostre territori, la Conselleria no ha atés en cap dels seus decrets la veu del CEV (Consell Escolar Valencià) on hi estem representats tots els membres de la comunitat educativa.

Són moltes les demandes que dia a dia li estem fent a la Conselleria d’Educació, però la resposta sempre es insatisfactòria. Hem fet tancaments, concentracions, escrits i peticions, vam arribar a fer la manifestació més nombrosa dels últims temps envers l’educació, però no ha sigut suficient, no es donen per al·ludits i continuen fent la política educativa al seu gust i sense contar amb cap dels components que hi formem part: pares/mares, mestres i alumnes.

A la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública hem decidit tancar per un dia els centres públics i necessitem la vostra col·laboració.

Cada mestre que decideix fer vaga, com no pot ser d’altra manera perd part del seu sou amb aquest tancament. Nosaltres us demanem que aquest dia no porteu els xiquets a l’escola i per la vesprada vos uniu a la manifestació que es farà a les capitals centrals de província.

Com tampoc pot ser d’altra manera als centres hi hauran serveis mínims per a aquells pares i mares que els siga impossible deixar els xiquets/es en casa, ja us diran com es farà.

Perque no podem estar parats, perque no volem que els nostres fills/es estudien en barracons crònics, perque volem atenció per als xiquets en necessitats especials, perque volem que realment s’ensenyen les llengües estrangeres, perque volem que puguen decidir acabar els estudis amb la llengua que demanen, perque volem una xarxa de 0-3 any realment pública, perque volem acabar amb el fracàs escolar, perque volem una real democràcia de centres, etc...per tot el que no s’està fent be i ho acaben pagant els nostres fills i filles, us demanem que el dia 28 d’abril tanquem els centres públics i demostrem la nostra disconformitat amb aquest nefast sistema educatiu implantat al nostre territori.

GRÀCIES per avançat, us esperem a la manifestació de les 7 de la vesprada a la plaça de Manises de València.

Rebeu una forta abraçada de la junta directiva de FAPA-VALÉNCIA i de l’AMPA del vostre centre”.


1 comentari:

Tercera Opinión ha dit...

Hola, en relación a la manifestación del día 28 de abril, te invito a leer mi artículo sobre la educación en la Comunitat Valenciana:

LA MALA EDUCACIÓN:
http://www.terceraopinion.net/2009/05/03/la-mala-educacion/

Un saludo.